VasterFit Logo

започни

своята промяна

тренировки
за подрастващи

тренировки
за мъже

тренировки
за жени

0

годишен опит

Началото е най-важният етап
от всяко дело

с vasterfit постигаш гарантирани резултати

Изчисти си разума от “не мога”. – ДЕЙСТВАЙ!!!

МОЯТА ИСТОРИЯ – на кратко

Здравейте.
Казвам се Васил Василев, на 32 години.
В спорта съм от ранна детска възраст. Бивш футболен съдия към БФС ( 2019г. – 2023г. ). Практикувал съм спортове като Футбол и Бадминтон, все динамични спортове, които изискват много сериозна физическа подготовка и качества, за да бъдеш на високо ниво.
2020 година, бе годината, в която реших да предприема следващата крачка пред мен и да остана в спорта и да пордължавам да се занимавам активно с него. Исках да се занимавам с хора и да им помагам да постигат целите си, да се усъвършенстват и да бъдат физически и психически здрави. Затова реших да се сертифицирам и да обогатя знанията си, за да мога правилно и полезно да работя с тях. Завърших Спортен колеж “Био Фит” и се сертифицирах с ІІІ-та степен на професионална квалификация “Fit Motion Professional” – функционална и кондиционна подготовка в спорта.
С научените знания, с правилните техники на изпълнение на дадените упражнения и практиката, която съм изпитал върху себе си, сега мога да предам наученото към ТЕБ!
Моето желание и цел е да създавам и развивам спортни личности, здрави и функционални хора с висока кондиция и силно ментални качества!
И така започна – “Моята мисия”!

МОЯТА МИСИЯ 🎯

Основавам VasterFit с идеята и целта да мога да правя това, което ми доставя най-голямо удоволствие и което ме кара да се чувствам пълноценен. А именно това е спорта, физическата активност и това да успявам да реализирам Вашите цели, да развивам Вашите физически качества и това да води до Вашите успехи!
А как ще стане това? Нека Ви запозная на кратко с методиката.

Основната цел на кондиционната подготовка е да допринесе за изграждането на двигателни качества, гарантиращи на спортиста успехи.

Кондиционната подготовка в спорта е разпределена на 7 модулна схема на работа, но за някои спортове може да се използва планирането на 3 или 4 модула, в зависимост от времето за подготовка, с което разполага спецификата на спорта, целта и задачите, които предстоят за решаване. ( Тук може да видите и да се запознаете по-детайлно относно модулите – линк към услугите за КП)

Фитнес заниманията и Общофизическата подготовка ( ОФП ) са разпределени на 4 модулна схема с продължителност на един блок ( модул ) от 3-3.5 месеца. Всеки от модулите е с конкретна стратегическа тренировъчна насоченост върху развитието на физически качества, цели и задачи спрямо Вашите нужди и физически характеристики. ( Тук може да видите и да се запознаете по-детайлно относно модулите )

Използваните методи на основата на характера на натоварването и преимущенственото му въздействие върху основните двигателни качества, които използвам са 10. Те се интегрират във вашата тренировъчна стратегия спрямо моментния ви етап / модул. Всеки един метод отговаря за определена форма на развитие на дадени качества / възможности и насоченост.

Функционално-модулна схема на планиране на тренировъчна работа, основана върху принципите на “кондиционно потенциране”, “целенасочено разнообразие” и “единство на физическата и техническа подготовка”. Модулите се формират конкретно за всеки спорт, в зависимост от спецификата на спорта или дисциплината, нивото на подготвеност, времето за подготовка с което се разполага и някои индивидуални характеристики на състезателя.

Всяка една тренировъчна сесия се състои от подготвителна, работна и заключителна част.

СЕРТИФИКАТИ

Fit Motion Professional: Level 1
0%
Fit Motion Professional: Level 2
0%
Fit Motion Professional: Level 3
0%
Fit Motion Professional: Level 4
0%

УМЕНИЯ 

отдаденост
0%
ловкост
0%
скорост / бързина
0%
мотивация
0%
редуциране на мазнини
0%
сила
0%

първи стъпки

попълнете формуляра

След като изберете тренировъчна програма, която най-добре Ви подхожда, ще трябва да попълните формуляра за готовност за физическа активност ( PAR-Q Test ). Така Вие ще ми предоставите необходимата информация за вас, така че да мога правилно да изградя вашата тренировъчна стратегия.

следвай своето развитие

Чрез вашият профил Вие ще имате достъп до вашата тренировъчна стратегия - тренировъчен режим, хранителен режим, антропометрия и коефицент на интензивност. Ще можете да следите вашите резултати и постижения по всяко време, както и да си водите записки по време на тренировката, за да може после да обсъдим вашите въпроси.

постигнете целите си

След вашето записване в дадената програма, Вие автоматично сте направили първата крачка към постигането на целите си.

отзиви

ТЯХНОТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА МЕН

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium dolorem laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore

Кондиционна подготовка в спорта
Billy Curl Manager

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium dolorem laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore

Jeniffer Gomez Accounting

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium dolorem laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore

Albert Tesla CEO
VasterFit Logo

Стремете се към прогрес, не към съвършенство!

Бързи връзки

Бюлетин

Абонирайте се към бюлетина, за да може първи да получавате известия за полезни съдържания!

Copyright © VasterFit 2024. Всички права запазени