VasterFit Logo

ефективни тренировки,

с които ще постигнеш желаните резултати

Създаване на оптимални условия ( чрез успоредно-последователно приложени тренировъчни средства ) за самоорганизация на функциите на организма с цел самоизграждане, на базата на оптимално взети управленчески решения от треньора.

тренировки
за подрастващи

тренировки
за мъже

тренировки
за жени

0

годишен опит

3500+ упражнения

VasterFit Ви предлага голям набор от упражнения за повече разнообразие, заучаване на нови техники и двигателни качества. Всяко едно упражнение има видео, което ще ви помогне да изучите правилната техника на изпълнение.

Модулни схеми

Всеки модул е в състояние на относително равновесие
( временна адаптация ), съответстващи на нивата на силата, бързината и издръжливостта. Вашите цели, моментно състояние и етап за подготовка също определя, кой от модулите ще влезне в употреба.

Кондиционно оборудване

Професионално спортно оборудване, когато тренирате персонално с мен, като - TRX Suspension, Bosu Balls, Medicine Balls, Slam Balls, Balance Pads, Expanders, Hurdles, Resistance Bands и други, за да може всяка една Ваша тренировъчна сесия да бъде ефективна и да постигнем нужните резултати и да развием високо спортно майсторство.

Бъди победител

Ти си това, което искаш да бъдеш! С моите насоки, методика и отдаденост към това да направя твоите нужди и цели реалност, ти можеш да постигнеш всичко и да бъдеш ПОБЕДИТЕЛ!!!

Защо Да Изберете VasterFit

Какви ще бъдат Вашите ползи, ако решите да тренирате с мен?

Вие ще имате достъп до Ваша лична тренировъчна стратегия, която ще Ви бъде много подробно обяснена и удобна за ползване. Ще имате достъп до всяко едно видео за даденото упражнение, което ще присъства във Вашата тренировъчна сесия. Ще имате постоянна връзка с мен при нужда. Преди започване съвместна работа, ще Ви бъде предоставена “Предстартова информация”, която ще Ви помогне с няколко много важни съвета и полезна информация, за да спазвате Вашата тренировъчна програма, така че тя да работи правилно за Вашето тяло, Вашето здраве и Вашата физическа активност!

Кондиционна подготовка в спорта

Развитието на спорта в наши дни поставя нови изисквания в подхода към методиката на подготовка и в частност към организацията на тренировъчните натоварвания.

ОФП и Фитнес занимания

Изхождайки от това, че в основата на всяко едно физическо качество лежи силата, то силовите упражнения с тежести са най-доброто средство за въздействие върху нея.

Съответния подбор на упражнения и изборът на целесъобразна интензивност на натоварването преди всичко със свободни тежести, а не единствено на фитнес машини, трябва да изграждат основата на ОФП.

Кондиционни тренировки

Дори да не сте професионален спортист, Вие можете да тренирате като такъв и да развиете нужните двигателни качества, които ще Ви помогнат да се почувствате физически по-уверени и по-способни.

Функционални тренировки

Задачи, свързани приоритетно с развиването на способности за ефективно използване на двигателния потенциал.

Тренировки на открито

Спрямо Вашите нужди и цели и моето тренировъчно оборудване и методика осъществяваме висококачествена и ефективна тренировка извън фитнес залите и закритите помещения.

свържете се с мен

направете запитване

  За всякакви въпроси и консултации относно цялостния тренировъчен процес, не се колебайте да ме потърсите и да си зададете Вашите въпроси.

  VasterFit Logo

  Стремете се към прогрес, не към съвършенство!

  Бързи връзки

  Бюлетин

  Абонирайте се към бюлетина, за да може първи да получавате известия за полезни съдържания!

  Copyright © VasterFit 2024. Всички права запазени